info@vlwebaruhaz.hu
+36-30 / 864-6534

Adatvédelem, adatkezelés személyes adatok

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik.

2. A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Ezen adatok a következők: Név, ill. Cégnév, e-mail cím, telefonszám, szállítási ill. számlázási cím. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégnek. Szállító vállalat szerződésben nyilatkozik az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre 4 napon belül bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez). Adatainak módosítását megteheti miután bejelentkezett áruházunkba, az “Adatmódosítás” címszóra kattintva. Adatainak megadása önkéntes jelleggel történik.

 

3. A Szolgáltató a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadhatja. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak további személyeknek átadni.

4. A weboldal megtekintésének, nem feltétele a személyes adatok,rendelkezésünkre bocsájtása, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlen.  Ezen adatok megadásakor a felhasználó beleegyezik abba, e szolgáltatások igénybevétele esetén személyes adataikat felhasználjuk azonosításuk érdekében.

5, Az adatkezelő töle minden elvárható módon törekszik védeni a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

A számitógép vírusvédelemmel, tűzfallal ellátott, egyedi belépő jelszóval védett, mely jelszó rendszeresen módositva van.

6, Az adatkezelés jogalapja a 2011.évi CXII. törvény és információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról 5.§ 1 es bekezdés: a) az érintet hozzájárulása.

Az adatgyűjtés célja: megrendelések teljesitése, számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult adatkezelők személye:

VLwebaruhaz .hu szállitmányozási munkatársai. Külső szállitó esetén a kiszállitáshoz szükséges adatok átadásra kerülnek a kiszállitó részére,

Az adatkezelés időtartalma:

  •   a kiállitott számlák a Számviteli törvény előirása szerint 8 évig megőrizendők
  •   az elektronikusan tárolt adatok a megrendelés teljesitését követően 2 év múlva törlésre kerülnek.
  •   A vásárló kérelmezheti adatai törlését, vagy a regisztráció törlésekor törlésre kerülnek.

7. Külön rendelkezés hiányában www.vlwebaruhaz.hu webáruház üzemeltetője megrendelésnél/regisztrációnál megadott e-mail címre a későbbiekben tájékoztatást küldhet akcióiról és újdonságairól.

Az adatkezelő elérhetősége // telefonszáma: +3630/8646-534  /nem emelt díjas szám.

Emailcim:  info@vlwebaruhaz.hu

Cime: Vlwebaruhaz.hu székhely: 1133. Bp. Tisza utca 11.

adószám: 66947103-1-41   Ev. 41346082

2018. 06. 27.