info@vlwebaruhaz.hu
+36-30 / 864-6534

Vasbor – 480 m

A népi megfigyelések és a legújabb kutatási eredmények alapján a vörös gyümölcsök fogyasztsa előnyös lehet a vérszegénység, vashiány, fáradékonyság, keringési elégtelenség csökkent teljesítő képesség esetén is.
Ezen túlmenően a bennük található rezveratrol és a több ezer bioflavonoid részt vehet a sejtek öregedésének lassításában, a sejtosztódás szabályozásában, valamint a szív és az érrendszer egészségének

Vaspótlásra kismamák is fogyaszthatják.  Alkoholmentes!

Magyar termék.

 

 

Kategória:

Leírás

A vörös gyümölcsökben levő bioaktív hatóanyagokról a következőket érdemes tudni.

° A sejtek öregedésének lassítása.
– A telomer az emberi kromoszóma végén található. gyűrűszerű képződmény, feladata a DNS-ünk védelme.
Testünkben a sejtek mindennap reprodukálódnak.Amikor megszületünk a telométerünk még hosszú. A sejt                  minden   eggyes osztódáskor megrövidül, és egyre rövidebbé válik, elkezdődik az öregedés.Amikor a telomer hossza    eléri a kritikus rövidséget, akkor a sejt eléri az öregkort, elvesziti további osztódási képességét, elhasználódik,                leépül  és elhal. Ez jól érzékelhető arcbőrünk öregedésén.A rezveratrol enzimatikus úton a gének aktiválásán                keresztül vesz részt a telomer megőrzésében, meghosszabitásában.
Jelenleg ez az első számú anti-aging (öregedés ellenes) molekula, melyet ismerünk.A legdrágább koznetikai                  készitmények , táplálék kiegészitők hatóanyaga!
° A sejtosztódás szabályozása.
– a szabadgyökök azon túl, hogy gyorsitják a telomerek pusztulását, hozzájárulnak számos degenerativ betegség, igy      a rák  kialakulásához is. A rezervatrol erős antioxidánsként képes semlegesiteni a szabad gyököket.Részt vesz a sejt    ciklus szabályozásában, felügyeli az egsézséges sejt osztódást. Ezen túlmenően szerepe van a programozott                    sejthalál  folyamatában, segot beinditani a rákos sejtek önpusztitó folyamatát. Jó tudni, hogy a tumor invázió                esetén a rezveratrol fékezheti azoknak az ereknek a burjánzását, melyek táplálják a daganatot.
– A méregtelenités során akadályozza a környezetből származó idegen anyagok rákkeltővé válását.

° Sziv és érrendszer védelme
– A rezveratrol és a bioflavonoidok megakadályozzák a vérlemezkék összetapadását és a vérrőgképződést.                         Megőrizhetik az erek rugalmasságát és gátolhatják az érelmeszesedést. Részt vehetnek a vérnyomás                                 szabályozásában.
– Csökkenthetik a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását, javithatják az inzulinérzékenységet.
– Kiemelkedően erősíthetik az immunrendszert.
– Fontos tudnunk, hogy ezek a bioaktiv anyagok döntő döntő fontosságúak a hirtelen szivhalál és az agyvérzés                elkerülése érdekében , valamint a vastagbél , a prosztata, a méh, emlők és a bőr rosszindulatú elváltozásainak              megelőzésében. Kulcsfontosságú szerepük van a melanoma kivédésében.
– Érdemes tudni azt is , hogy ezek a molekulák gyulladás csökkentő hatásúak, így jelentősen javíthatják többek                között az asztmások , az allergiások, az izületi és a visszér bántalmaktól szenvedők életminőségét. Támogathatják a      nemi szervek működését, segithetik a kivánt hormonszint fenntartását. Fokozhatják az energia termelést , és az            aerob kapacitást, növelhetik a szívizom teljesitményét. Még idős korban is serkenthetik az agyműködést, továbbá        minden korosztálynál pozitívan hathatnak a mentális képességekre.
-Segíthetik a tejsav lebontását, igy gyorsithatják az izomláz megszűnését.
-Óvhatják a sejtmembránt és ezáltal a bőr szépségét, rugalmasságát.
-Védhetik az A, C, E vitaminokat a károsodástól.
-Hatással vannak a zsíranyagcserére, ülő foglalkozásúaknál is segíthetik a testsúly optimalizálását, növelik a HDL          koleszterin arányát,
 Ajánlott fogyasztás:
Felnőtteknek napi 1-2 evőkanálnyi, 14 éven aluliaknak napi 1-2 teáskanálnyi mennyiség fogyasztása javasolt,lehetőleg étkezés előtt.

 Tejtermékekkel együtt nem célszerű fogyasztani!
    

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.