info@vlwebaruhaz.hu
+36-30 / 864-6534

Flavogard Pycnogenol

5,490 Ft

A Flavogard hatóanyagának összetétele egyedülálló – a procianidinek és a szerves savak ilyen széles kombinációja a természetben máshol nem található, a komplexum különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást kiegészítő hatással rendelkező frakciókra oszthatók. A különböző nagyságú antioxidánsok szervezetünk különböző rendszereiben fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban. A kis antioxidánsok a sejt belsejében, a több egységből álló nagy antioxidánsok pedig a vérkeringésben tudnak megfelelő védelmet biztosítani.

Gy.sz: 316189

Leírás

Miért egyedülálló a Pycnogenol?
Változatlan összetétel, standard termék. A növényi kivonatok egyik legnagyobb kihívása a standard végtermék előállítása a változó (éghajlati/földrajzi, szezonális) adottságok miatt.

Bizonyított hatás!
Napjainkban a Flavogard hatóanyaga az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag: közel 250 tudományos közlemény bizonyította kedvező hatásait vezető szakmai újságokban.

Népszerűség:
– több mint 700 Pycnogenol alapú kélszítmény kapható világszerte.
– természetes anyagok, gyógyszeripari minőség

A Flavogard az első Magyarországon gyártott Pycnogenol tartalmú készítmény. Gyógyszergyárban készül a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően. Kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz, állati eredetű anyagoktól mentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják. Napjainkban a Pycnogenol az egyik legkutatottabb természetes anyag: közel 250 tudományos közlemény vizsgálta az utóbbi 40 évben, több mint 170 hivatkozással rendelkezik a Medline orvostudományi adatbázisban.

Mi a Pycnogenol?
A Pycnogenol a francia tengerparti fenyo (Pinus maritima) kérgének vizes kivonata. A Pycnogenol koncentrált formában és változatlan összetételben tarlatmaz aktív bioflavonoidokat és más anyagokat ( egyetlen egy egységből álló, ún. monomer bioflavonoidokat: katekint, epikatekint, taxafolint; a fentieket tartalmazó, több egységből álló ún.oligomer proantocianidinokat; fenol gyümölcsavakat, pl. ferulasavat és kávésavat), melyek egy része található friss gyümölcsökben, zöldségekben is, más részük azonban csak a Pycnogenolra jellemző.

Egy gramm Pycnogenol gyártásához kb. 600 g fenyőfakéreg szükséges.

Milyen esetekben javasolt a fokozott antioxidáns védelem?
A szabad gyökök jelentős szerepet játszanak a sejtek öregedésében, valamint sok betegség kialakulásában (szív-érrendszeri, pl. koszorúér-elmeszesedésében, szívinfarktus, rákos megbetegedések, bőrgyógyászati problémák, stb.). Az antioxidánsok hozzájárulnak több mint 60 betegség rizikójának csökkentéséhez.

A szabad gyökök túltermelését kiválthatja:
– az UV sugárzás (pl. intenzív napozás)
– a szennyezett levegő
– a dohányzás
– a helytelen táplálkozás (pl. magas hőmérsékletre hevített étrendi zsírok)
– a nem ellenőrzött cukorbetegség (diabetes)
– a fizikális, valamint az érzelmi stressz
– a túlzottan kimerítő testedzés

Kinek ajánlott a Flavogard?
A Flavogard hatóanyaga segítheti az emberi szervezetet a szabadgyökök túltermelését kiváltó tényezők jelenlétében és/vagy már kialakult károsító hatásuk esetén. A fenti hatások klinikai vizsgálatokban számos kedvező eredményhez vezettek, melyek alapján a Flavogard hatóanyaga hozzájárult:
– az érfal erősítéséhez,
– a vérkeringés javításához,
– az ízületi funkció és a mozgékonyság javításához,
– a légzési funkció javításához,
– a bőrrugalmasság fokozásához és a bőröregedés lassításához,
– a szabadgyök-semlegesítésen és a vérkeringés-javításon keresztül az állóképesség fokozásához.
– mindenkinek: aki egy sokoldalú és bizonyított készítménnyel gondoskodni szeretne az antioxidáns védelméről
– időseknek: a csökkent védekező képesség miatt
– nőknek: a kollagénhez/elasztinhoz való kötődésen keresztül hozzájárulhat a bőr rugalmasságának javításához és a bőr öregedésének lassításához
– a városban élőknek: akiknél a szennyezés miatt fokozódik a szabadgyök-termelés
– menedzsereknek: a munkahelyi stressz következtében fokozódik a szabadgyök-képződés
– sportolóknak: akiknél a magasabb oxigénigény növeli a szabadgyök-termelést.

Kérjük tájékoztassa kezelőorvosát, ha a Flavogardot egy adott specifikus állapot miatt szedi.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.